EHBO-diploma incl. AED-bediening

Opleiding Diploma Eerste Hulp incl. AED-bediening (EHBO-diploma)

conform de richtlijnen van het Oranje Kruis

Cursusduur: 3 dagen (6 dagdelen), 5 dagdelen opleiding en 1 dagdeel examen
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 12 per groep
Kosten: prijs op aanvraag
In Company: prijs op aanvraag


Doelgroep
De opleiding is bestemd voor een ieder die bij een ongeval binnen uw organisatie eerste hulp moet kunnen verlenen totdat, indien nodig, deskundige hulp ter plaatse is.
Niet alleen personeel van bedrijven waar de risico’s van lichamelijk letsel hoger zijn dan normaal, zijn genoodzaakt een EHBO-diploma te hebben. Ook in thuissituaties kan een EHBO-diploma heel nuttig zijn: de meeste ongelukken gebeuren in en om het huis.

Toelating
Van de deelnemer wordt verwacht dat hij/zij in een normale fysieke conditie verkeert en beschikt over kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Doelstelling
Na het volgen van de opleiding kan de deelnemer eerste hulp verlenen bij ongelukken of stoornissen in de vitale functies en kan hij/zij letsels herkennen.

Documentatie
Het Oranje Kruis-boekje.

Docenten
De opleiding wordt gegeven door instructeurs die door de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en het Oranje Kruis zijn gecertificeerd. Verder wordt er tijdens deze opleiding gebruik gemaakt van LOTUS-slachtoffers.

Werkwijze
De praktijkoefeningen worden ondersteund door een theoretische toelichting. Het accent van de opleiding ligt op de praktijk. Er wordt van de kandidaten verwacht dat zij thuis tevens enige tijd besteden aan het doornemen en herhalen van de behandelde lesstof.

Locatie
Indien gewenst kan de opleiding ook op uw locatie worden georganiseerd.

Certificering
Na het succesvol afleggen van het examen wordt het EHBO-diploma van het Oranje Kruis uitgereikt.

Geldigheid
Het EHBO-diploma van het Oranje Kruis is twee jaar geldig.

TOP